• Senin, 15 Agustus 2022

Contoh Teks Pidato Kemerdekaan 17 Agustus 2022 untuk di Lingkungan RT RW, Sopan dan Singkat

- Sabtu, 6 Agustus 2022 | 17:05 WIB
Ilustrasi contoh teks pidato 17 Agustus untuk warga kampung RT RW  (Twitter/ @mubimalaysia)
Ilustrasi contoh teks pidato 17 Agustus untuk warga kampung RT RW (Twitter/ @mubimalaysia)

koranmmeo.com - Dalam perayaan Kemerdekaan 17 Agustus 2022, tentu diwarnai beragam kegiatan, lomba-lomba atau event lainnya misal di lingkungan RT RW yang membutuhkan teks pidato.

Di artikel ini kami akan menyajikan contoh teks pidato Kemerdekaan 17 Agustus 2022 yang bisa digunakan dalam acara di lingkungan RT RW.

Untuk mempermudah public speaking anda, berikut kami bagikan contoh teks pidato Kemerdekaan 17 Agustus 2022 di lingkungan RT RW

Baca Juga: Contoh Teks Singkat Pidato Kemerdekaan 17 Agustus 2022, Santun dan Mudah Dihafal

Ingkang kinurmatan bapak RT.., RW ....
Bapak-Bapak , ibu-ibu ingkang minulya saha para wredha mudha ingkang kula tresnani.

Ingkang sepindhah, sumangga kita panjataken puja lan puji syukur dhumateng ngasanipun Gusti Ingkang Maha Kuwaos ingkang sampun paring kasehatan marang kita sedaya saengga kita saget kempal wonten acara punika tansah sehat wal’afiat.

Salajengipun, kula aturaken sugeng rawuh wonten acara malam tirakatan Kamardhikan Indonesia ingkang kaping pitung dasa enem.

Baca Juga: Link Twibbon 17 Agustus untuk Memeriahkan HUT RI Ke-77, Cocok Dijadikan Foto Profil Sosmed

Bapak-ibu sarta sedherek-sedherek ingkang kinurmatan, kados sampun kita mangertosi sesarengan bilih rikala tanggal 17 Agustus 1945, Indonesia mbiyawaraaken kamardhikan.

Para pemimpin bangsa punika wusananipun kasil maosaken teks proklamasi kamardhikan Indonesia lan gadhah cita-cita luhur inggih punika sila-sila wonten Pancasila.

Halaman:

Editor: Shadinta Aulia Sanjaya

Tags

Artikel Terkait

Terkini

X